Casa Històrica

15 Fotos

Preu

  • Venda: 1.290.000 €

Descripció

Singular casa senyorial al centre de Capdepera, amb una reforma parcial que conserva tot l'encant de la seva arquitectura històrica. A part de les zones de soterrani, antigament usades per a magatzem de productes agropecuaris, entre els quals destaca la producció d'oliva i oli d'oliva, aquest gran habitatge s'estructura en tres plantes, amb un total de 6 habitacions i 3 banys:

La planta noble, amb una preciosa entrada que mantenen l'antic paviment, una habitació en suite que actualment fa de biblioteca, un ampli saló amb llar de foc i de sostres alts, la cuina office amb menjador i llar de foc, pati interior que conserva un aire medieval i l'accés a la part posterior de la casa: amb l'antiga tafona, estables i magatzems que avui dia es fan servir de garatge, zona de jocs, traster, barbacoa i xemeneia, i un pati/jardí que serviria per a la construcció de piscina, jardí estil romàntic o hort urbà.

La planta primera, a la qual s'accedeix per l'antiga escala oberta a l'entrada, o per una zona de servei situada damunt de l'antiga tafona, compta amb dues sales d'estar connectades amb finestrals amplis, un bany complet dues habitacions dobles i una simple, una preciosa terrassa amb vistes panoràmiques cap al ponent i les muntanyes properes i un traster/bugaderia. I la part del darrere s'estructura en una saleta dues terrasses, un grandiós saló diàfan, ideal per construir més habitacions o bé un apartament sencer, ja que les normes urbanístiques de la zona així ho permeten.

La planta àtic: on pugem des de l'escala principal, amb un encant especial, ja que conserva les finestretes típiques de l'època, i on es troben dues habitacions dobles, un bany complet i dues saletes que configuren un espai acollidor, íntim i plàcida. S'accedeix des de la planta àtic a una terrassa solàrium amb vistes 360 des d'on s'albira el poble, el castell medieval, les muntanyes i el camp dels voltants, tota una experiència per als sentits.

Tota la casa presenta un molt bon estat de conservació tant estètic com estructural, amb bigues de fusta originals o restaurades, els terres originals de paviment antic i les distribucions originals de l'espai que ens parlen de la pròpia història de la casa, des de la tafona, els soterranis voltats fins a les teulades, que compten amb aïllament tèrmic, però segueixen coberts de teula islàmica, passant per la façana, que es va mantenir intacta des de principis del segle XX.

La calefacció és per aerotèrmia, així com la refrigeració, les finestres es van equipar amb aïllament tèrmic i vidres dobles, l'aigua sanitària es tempera mitjançant plaques termosolars amb suport termoelèctric, i l'aprovisionament d'aigua és mitjançant cisterna, dos aljubs i connexió a la xarxa de subministrament municipal.

La casa compta amb totes les certificacions, i està completament legalitzada tant a nivell registral com cadastral el que permet reformes, ampliacions o reconversió a hotel boutique, spa, restaurant o espai plurifamiliar amb un estudi de viabilitat ja fet el 2021 sobre això.

Al centre de negocis llevant homes creiem en la feina ben feta, amb entusiasme, ordenat, i transparent. Ens encanta el que fem i estem orgullosos del que aconseguim amb els nostres clients, per això no som intermediaris només, i els podem oferir serveis d'Arquitectura, Project Management, Contractista, Assessoria Comercial, Regulatòria perquè el procés de negociació, compra, reforma o venda sigui el més còmode i eficient. Estarem encantats de conversar amb vosaltres, us esperem.

Superfície - Dependencies

  • Superfície: 628 m²
  • Superfície construïda: 628 m²
  • Terrenys: 335 m²
  • Habitacions: 6
  • Banys: 3

Mes dades

  • Eficiència energètica: D
  • Emissions: D

  • Vistas: Calle
  • Garatge
  • Parking
  • Internet
  • Aire condicionat
  • Xemeneia
  • Barbacoa

Situació

carrer ciutat 84, 84 - 07580 CAPDEPERA

Referència
C-3

Solicitar informació


Sol · licitud enviada correctament




Loading...