SOBRE NOSALTRES

VIP IMMOBILIEN és la marca de Llevant Investment Properties Business Center que se centra en vendes, assumptes regulatoris, projectes arquitectònics i rehabilitació d'immobles de luxe a Mallorca, Espanya.

El nostre equip experimentat format per agents immobiliaris, promotors i arquitectes professionals i multilingües que ofereixen un excel·lent servei complet durant tota la vida útil d'un immoble, des de la planificació i el disseny fins a la venda.

El nostre servei pivota en la publicitat d'immobles per a inversors, promotors o propietaris als mercats internacionals. I en els serveis d'agent immobiliari de compradors privats per a compradors sense experiència a Espanya, oferint acompanyament a temps complet des de l'anàlisi comparativa d'immobles, visites guiades a la propietat, reserva de vols, reserva d'hotels, transport, càlcul de ROI, advocats i contractes multilingües, planificació i llicència d'arquitectes, construcció, banca i impostos. preparació, fins a completar la compra i la propietat total.

Estem orgullosos de la nostra professionalitat, legalitat i transparència, ja que la confiança dels nostres clients i l'amistat és la nostra millor eina de màrqueting.

Propietats molt importants per a persones molt importants

Vista de la Oficina

Contacte


Sol · licitud enviada correctament

Situació

Carrer des Cos, 66 - Baixos, 07550 - Son Servera
Baleares

Loading...