Impressionant casa de poble del segle XIX al centre de Son Servera

74 Fotos

Preu

  • Venda: 1.910.000 €

Descripció

Aquesta casa, l'origen de la qual es remunta a la primera meitat del segle XIX, conserva tots els elements històrics d'una casa pairal vinculada a una granja, per això disposa d'una zona d'estables, magatzems, una antiga zona de premsa d'oli, pallers i un cisterna. La pròpia arquitectura ens parla de la distinció entre la vida dels senyors i la del servei, amb espais diferenciats entre la zona noble i les zones de treball. A la zona noble, la part davantera de la casa, trobem una entrada grandiosa que porta a una sala d'estar amb llar de foc i llibreria, un gran menjador i l'escala d'accés al primer pis, on hi ha un enorme saló i dos habitacions amb latrines antigues, sostres molt alts i grans finestrals.
No obstant això, és a la zona de serveis on es poden trobar els elements històrics més interessants, des del forn de llenya, la cuina en el seu estat original, el safareig on es preparava el lleixiu, l'escalfament d'aigua i l'enllumenat de gas alimentat amb hidrocarburs. . També disposem de la zona de cavalls ideal per a un menjador exterior, una cisterna abovedada ideal per a un spa o piscina coberta, un pati molt assolellat, un jardí romàntic, terrasses solàrium... tot un espai ideal per passar molt de temps a l'aire lliure. Si es desitja, és possible construir una piscina. Finalment, a la planta golfa hi ha dos grans espais oberts amb sostres alts i vistes panoràmiques des d'on es pot veure el mar de la badia de Cala Millor.

Hi ha poques propietats amb tant encant i personalitat en un estat de conservació tan excepcional com aquesta casa. És l'espai ideal per desenvolupar un projecte de restauració i turisme d'interiors amb 12 habitacions, o per crear un palau que recordi la Riviera francesa, amb una façana acolorida i espais meravellosos per gaudir de tota la família.

A les cases llevant creiem en la feina ben feta, amb il·lusió, ordre i transparència. Ens encanta el que fem i estem orgullosos del que aconseguim amb els nostres clients, per això no som només intermediaris, i podem oferir-vos serveis d'Arquitectura, Direcció de Projectes, Contractistes, Assessorament Comercial i Normatiu per fer el procés de negociació, compra, reforma o venda el més còmoda i eficient possible. Estarem encantats de parlar amb tu, esperem conèixer-te. Traduït amb www.DeepL.com/Translator (versió gratuïta)

Superfície - Dependencies

  • Superfície: 840 m²
  • Superfície construïda: 840 m²
  • Terrenys: 684 m²
  • Habitacions: 5
  • Banys: 2

Mes dades

  • Eficiència energètica: E
  • Emissions: E

  • Vistas: Jardí
  • Orientación: Sudoeste
  • Garatge

Situació

antoni servera, 2 - 07550 SON SERVERA

Referència
C-1

Solicitar informació


Sol · licitud enviada correctament




Loading...